Οι 9 ιπποδρομίες της Παρασκευής

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας ανακοινώνει ότι:

Η ιπποδρομιακή συνάντηση της Παρασκευής, 6 Ιανουαρίου που αρχίζει στις 3.00 μ.μ. περιλαμβάνει 9 ιπποδρομίες.  

Λόγω του γεγονότος ότι θα διεξαχθούν 9 ιπποδρομίες τα στοιχήματα Jackpot 9, Pick 6  και Pick 4 θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:
1η ιπποδρομία:  Jackpot 9
4η ιπποδρομία:  Pick 6
6η ιπποδρομία:  Pick 4

Κατά την ιπποδρομιακή συνάντηση τηςΠαρασκευής, 6 Ιανουαρίου μεταφέρονται τα ακόλουθα ποσά στα πιο κάτω παιχνίδια:
Pick 6            Η Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό   €7.540,64
Jackpot 9        H Λέσχη εγγυάται ελάχιστο διανεμητέο ποσό      €60.470,32

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας θα προσφέρει λουκουμάδες στους φιλίππους που θα επισκεφθούν τον Ιππόδρομο στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανείων.

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας σε συνεργασία με την εταιρεία GBI διοργανώνει κλήρωση στα εισιτήρια στοιχημάτων των Αγγλικών και Ιρλανδικών ιπποδρομιών. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν τα εισιτήρια στοιχημάτων συνολικής αξίας €5 και άνω, κερδίζοντα και μη, που θα εκδίδονται στον Ιππόδρομο καθώς και στους Αντιπροσώπους Ιπποδρομιακών Στοιχημάτων της Λέσχης από τις 15 Δεκεμβρίου, 2016 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, 2017 συμπεριλαμβανομένων.Οι κανονισμοί της κλήρωσης βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Λέσχης www.nicosiaraceclub.  Η κλήρωση θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 2017.

Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας πληροφορεί το φίλιππο κοινό ότι η επίσημη σελίδα NicosiaRaceClub στο Facebook έχει πλέον ανανεωθεί και εμπλουτιστεί με την παρουσίαση όλων των ιπποδρομιών αμέσως μετά το πέρας της κάθε ιπποδρομιακής συνάντησης. Επίσης οι φίλιπποι μπορούν να παρακολουθούν και τις μεγάλες ιπποδρομίες που διεξάγονται στο εξωτερικό καθώς και ειδήσεις που αφορούν τις ιπποδρομίες παγκοσμίως.

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί μία ημικλασική ιπποδρομία στον Ιππόδρομο FairviewΝοτίου Αφρικής. 

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί μία κλασική ιπποδρομία Grade1, μία κλασική ιπποδρομία Grade2 και μία ημικλασική ιπποδρομία στον Ιππόδρομο MeydanΝτουπάϊ. 

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί μία κλασική ιπποδρομία Grade2 και μία ημικλασική ιπποδρομία στον Ιππόδρομο KenilworthΝοτίου Αφρικής. 

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν δύο κλασικές ιπποδρομίες Grade1, μία κλασική ιπποδρομία  Grade 2 και δύο κλασικές ιπποδρομίες Grade3 στον Ιππόδρομο KenilworthΝοτίου Αφρικής.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, 2017 και ώρα 3.50 μ.μ. παρακολουθείστε στους επίσημους Αντιπροσώπους της Λέσχης την κλασική ιπποδρομία NoviceHurdle (Grade 1), για ίππους 5 ετών και άνω από την απόσταση των 2410 μέτρων στον Ιππόδρομο Naas Ιρλανδίας.   Επίσης την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί μία κλασική ιπποδρομία Grade3 και μία ημικλασική ιπποδρομία στον Ιππόδρομο TurffonteinΝοτίου Αφρικής. 

Με την ευκαιρία των εορτών η Επιτροπεία της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο τον Καινούριο Χρόνο. 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ