ΑΠΟΕΛ: Επιμένει… Σκανδιναβικά!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Το καλοκαίρι το έψαξε σε παγωμένα μέρη για ενίσχυση το ΑΠΟΕΛ, κοίταξε αρκετά προς τα πάνω (όπως βλέπουμε τον χάρτη), έφερε τον Σουηδό Ματίας Ρανέγκι στην Κύπρο όμως… λίγο ο κόσμος, λόγο ο Κρίστιανσεν τον… έφαγαν.

 

Ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος κουβαλούσε ένα εξαιρετικό βιογραφικό όμως πολλοί είπαν ότι δεν είναι από το πάνω ράφι και όλα τελείωσαν. Στην Κύπρο μάθαμε ότι αν δεν ξέρουμε το όνομα κάποιου ποδοσφαιριστή σημαίνει ότι δεν είναι από τον πάνω ράφι.

Εν πάση περίπτωση φαίνεται ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» το ψάχνουν ξανά από εκείνες τις αγορές. Ο Ρανέγκι δεν είναι στην λίστα όμως υπάρχει άλλος φορ που αγωνιζόταν σε ομάδα Σκανδιναβικής χώρας, το όνομα του οποίου μάλιστα βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πληροί τα κριτήρια του αρχισκάουτερ Λορένθο, του διευθυντή ποδοσφαίρου Τόζα Σάπουριτς, του προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν αλλά και της διοίκησης (όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι), αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν άλλα εμπόδια όπως για παράδειγμα το συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα του.

Βέβαια δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στην λίστα και πληροί τα κριτήρια. Υπάρχουν και άλλοι που αξιολογούνται θετικά, θα γίνει το επόμενο βήμα που είναι η προσπάθεια να τους πείσουν και θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ