Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Με παρακαταθήκη την καλύτερη επίθεση
Editorial

Με παρακαταθήκη την καλύτερη επίθεση

Ήρεμες γιορτές θα κάνει ο Απόλλωνας, καθώς αποκαταστάθηκε η… τάξη με τις τελευταίες δύο νίκες της ομάδας. Και ετοιμάζεται να μπει στο 2017 με παρακαταθήκη την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει την καλύτερη επίθεση μετά από 16 αγωνιστικές, καθώς έχει πετύχει 35 γκολ, έναντι 34 του ΑΠΟΕΛ και 33 της ΑΕΚ και της Ομόνοιας

Και είναι μία επίδοση πολύ σημαντική για τον Απόλλωνα, δεδομένου ότι Μάγκλιτσα και Πίεχ άργησαν πολύ να πάρουν μπρος, ενώ πλέον είναι εκτός δράσης το πρώτο βιολί της ομάδας, ο Άμπραχαμ Γκιέ. 

Παρά ταύτα η ομάδα της Λεμεσού έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα στοιχείο που οφείλει να εκμεταλλευτεί και στη συνέχεια, για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις: με όπλο την επίθεση μπορεί να επανέλθει στον αρχικό του στόχο.

Δύο παίκτες έχουν πετύχει τα μισά γκολ του Απόλλωνα φέτος: 10 ο Παπουλής και 7 ο Ντα Σίλβα. Είναι εντυπωσιακό ότι πρώτοι σκόρερ δεν είναι οι εξαιρετικοί επιθετικοί που διαθέτει η ομάδα! Ο Γκιέ έχει πέντε γκολ και ο Μάγκλιτσα με τον Πίεχ από 3. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ