ΑΕΛ: O Λαφράνς, ο Λεγκουέν και ο Ντόσα!
Α' Κατηγορία

ΑΕΛ: O Λαφράνς, ο Λεγκουέν και ο Ντόσα!

Η ΑΕΛ το καλοκαίρι υπέγραψε έναν ποδοσφαιριστή από την Αϊτη και ο οποίος ήρθε στην Κύπρο ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων, χωρίς τις μεγάλες περγαμηνές όμως αποδεικύνει σιγά σιγά τη αξία του.

Παρότι πολλοί από την ομάδα της Λεμεσού και όχι μόνο ίσως να σκέφτηκαν ότι ο Λαφράνς θα έρθει στο νησί μας ως νέος Λεγκουέν, λίγοι θα τον θυμάστε όμως ήταν ένας από τις μεταγραφές του Πάμπου Χριστοδούλου τη σεζόν που η ΑΕΛ κατέκτησε τον τίτλο όμως ο “σεκιούριτι” όπως ήταν το προσωνύμιο που του έδωσαν οι οπαδοί της ΑΕΛ έφυγε από το Γεννάρη. Αντίθετα ο Λαφράνς ενώ στην αρχή δεν επαιρνε χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των Σιέλη και Ντόσα Τζούνιορ εντούτοις τα προβλήματα τραυματισμών του Κυπροποιημένου αμυντικού έδωσε την ευκαιρία στον 26χρονο αμυντικό και αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο Λαφράνς κράτησε μαζί μετον Σιέλη το μηδέν στην άμυνα σε δύο ντέρμπι ενώ σκόραρε και δύο γκολ μέχρι στιγμής εκ των οποίων το ένα στον αγώνα με την Ομόνοια που χάρισε τους τρεις πόντους στην ομάδα του.

Εν κατακλείδι ο Λαφράνς μοιάζει περισσότερο με νέος Ντόσα Τζούνιορ παρά με τον Λεγκουέν κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία τον Πάμπο Χριστοδούλου σε περιπτώσεις που κάποιος από τους βασικούς του αμυντικούς έχει κάποιο πρόβλημα.

Related posts