Μπουένο στο Balla: «Δεν τα παρατάμε ποτέ» (video)
Α' Κατηγορία

Μπουένο στο Balla: «Δεν τα παρατάμε ποτέ» (video)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ο Ντανίλο Μπουένο μιλάει στο Balla για τη νέα νίκη της ΑΕΛ σε ντέρμπι, εξηγεί γιατί η ομάδα του βρίσκει γκολ στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών της, υποκλίνεται στη φιλοσοφία που έχει περάσει ο Πάμπος Χριστοδούλου στους παίκτες. Και παρά την… επίθεση που δέχτηκε από τον γιο του Φιλίπε, συνέχισε να απαντά στις ερωτήσεις, δηλώνοντας ευτυχισμένος που μπορεί η ΑΕΛ να κάνει χαρούμενο έναν “φανταστικό κόσμο”.

 

 

Δείτε τι είπε ο Ντανίλο Μπουένο στο Balla μετά το 1-0 επί της Ομόνοιας:

Τι σημαίνει η δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι για την ΑΕΛ;

Σημαίνει πολλά, σημαίνει ότι αυτή η ομάδα δουλεύει πολύ και ανταμείβεται. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ανταμείφθηκε με τη νίκη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ. Μπορεί να κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια στο τέλος, αλλά εμείς το πιστεύαμε καθ’ όλη τη διάρκεια ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Το γεγονός ότι κερδίσατε ξανά στο τέλος σημαίνει ότι κυνηγάτε τη νίκη μέχρι τέλους;

Αναμφίβολα! Δεν τα παρατάμε ποτέ, δουλεύουμε πολύ όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και να παίξουμε σωστά. Είτε είναι το πρώτο λεπτό είτε το τελευταίο λεπτό του αγώνα εμείς σκεφτόμαστε πώς θα σκοράρουμε. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και για εμάς και για τον κόσμο.

Κερδίσατε ένα ακόμη ντέρμπι. Ο στόχος;

Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Πάντα σκεφτόμαστε να κερδίσουμε το επόμενο που ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εμείς χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτές τις δύο νίκες στα τελευταία ντέρμπι.

Ακολουθείτε και οι παίκτες τη γραμμή του προπονητή “παιχνίδι με παιχνίδι”…

Σίγουρα. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και οι παίκτες και ο προπονητής, πιστεύουμε σ’ αυτόν, έχει μία πολύ καλή φιλοσοφία, να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Είχατε μία σειρά από ντέρμπι, τώρα έρχονται πιο βατά θεωρητικά παιχνίδια. Μία ευκαιρία να μαζέψετε ακόμη περισσότερους βαθμούς;

Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για εύκολα ματς απέναντι στους μικρούς, εξάλλου όλα τα ματς δίνουν τρεις βαθμούς κι εμείς αυτούς ψάχνουμε σε κάθε παιχνίδι.

Ο κόσμος σας βοηθά;

Ο κόσμος είναι φανταστικός! Χαιρόμαστε που τους δίνουμε χαρές, είμαστε σε πολύ καλή φάση. Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Επί προσωπικού, πώς αισθάνεσαι; Μας είπε ο προπονητής σου πως ήταν φυσιολογική  κάμψη, επειδή προερχόσουν από παιχνίδια το καλοκαίρι, τώρα επανήλθες…

Δούλεψα πολύ για να επιστρέψω, προπονήθηκα πολύ. Ήξερα ότι θα συνέβαινε, αφού προερχόμουν από γεμάτη χρονιά στη Βραζιλία. Δούλεψα πολύ και τώρα είμαι ευτυχισμένος.

Related posts