Τένις : Τελικός την Κυριακή στο Futures 1 – $10.000
Τένις

Τένις : Τελικός την Κυριακή στο Futures 1 – $10.000

Με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Μονό, ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το Cyprus Men’s F1 Futures που διοργανώνει και φέτος η  Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ). Το διεθνές επαγγελματικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Εθνικό Κέντρο Τένις μοιράζει  στους νικητές χρηματικά βραβεία $10000.

 

Αντιμέτωποι στον τελικό που θα αρχίσει στις 10.00 το πρωί στο κεντρικό γήπεδο του Εθνικού Κέντρου Τένις, θα είναι ο Αυστριακός Λούκας Μίντλερ και ο Τσέχος Ντέιβιντ Πόλτζακ. Στις ημιτελικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο ο Μίντλερ (Νο1), επικράττησε του Ομάρ Σαλμάν από το Βέλγιο με 2-0 (6-4, 6-3) σε αγώνα χρονικής διάρκειας μίας ώρας και 45 λεπτών. Στον άλλο ημιτελικό ο Πόλτζακ (No8) νίκησε εύκολα τον συμπατριώτη του Βιτ Κόπριβα με 2-0 (6-2, 6-0) σε αγώνα που διήρκεσε μία ώρα ακριβώς.

 

Ο Λούκας Μίντλερ βρίσκεται στην 413η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης και ο Πόλτζακ στην 785η θέση. Στο παρελθόν οι δύο αντισφαιριστές τέθηκαν αντιμέτωποι τρεις φορές, και ο Αυστριακός νίκησε και στους τρεις αγώνες.

 

Στο Cyprus F1 Futures έλαβαν μέρος αντισφαιριστές από 18 χώρες. Χορηγοί του πρωταθλήματος είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η Τράπεζα Κύπρου, το ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, και οι μπάλες Wilson.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου το Cyprus F2 Futures (21-27/11), και ο κύκλος θα κλείσει με το Cyprus F3 Futures, που θα διοργανώσει η Ακαδημία Ηροδότου (28/11-4/12).

 

*Ανακοίνωση ΟΑΚ

Related posts