Νικόλας Ματθαίου στο Balla: «Συνδεθήκαμε πολύ μεταξύ μας»

Για την επιτυχία της Εθνικής Kύπρου U19, τα γκολ που πέτυχε, αλλά και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Balla ο διεθνής 18χρονος εξτρέμ, Νικόλας Ματθαίου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Balla:

Νικόλα συγχαρητήρια για τα γκολ και την πρόκριση…

«Ήταν μια εξαιρετική παρουσία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο που βάλαμε τους τρεις μηνες που δουλεύαμε μαζί. Πήραμε την ουσία. Δεν μετρούν μόνο τα γκολ για μένα, μετρά η επιτυχία όλων. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο και τώρα πάμε να παλέψουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια».

Πώς ήταν το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα ήταν απίστευτο. Συνδεθήκαμε πολύ μεταξύ μας και κάναμε και πολλές πλάκες όπως το βίντεο στα αποδυτήρια. Έχει και παιδιά που είμαστε φίλοι από μικροί και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό δεν μπορείς να το ζήσεις σε επίπεδο συλλόγων».

Από εδώ και πέρα τι στοχεύετε;

«Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Από εκεί και πέρα όλα παίζονται στο γήπεδο».

Στον ΠΑΟΚ διανύεις το πρώτο χρόνο του επαγγελματικού συμβολαίου σου…

«Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά απότι στη Λεμεσό. Η ζωή μου άλλαξε. Έμαθα να ζω μόνος μου και έκανα νέους φίλους. Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και διαφορετικός τρόπος σκέψης. Στο γήπεδο βλέπω τον εαυτό μου να εξελίσσεται γρήγορα και μου αρέσει πολύ η ποδοσφαιρική ζωή. Στις προπονήσεις έχουμε δικό μας αθλητικό κέντρο και ο κόσμος με αγκάλιασε».