Γιόχανσον: «Μόνο για κάτι πάρα πολύ καλό θα έφευγα»

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον απολαμβάνει την παρουσία του στην εθνική Σουηδίας αλλά και στην ΑΕΚ, την οποία θα άφηνε μόνο για κάτι πάρα πολύ καλό.

Ο Σουηδός μέσος της Ενωσης πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα fotbollskanalen, αναφερόμενος στο παρόν και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόχανσον…

Για το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του ή μεταγραφής: «Δεν ξέρω τίποτα. Αντιμετωπίζω το μέλλον με ηρεμία. Απολαμβάνω την Ελλάδα και δεν το έχω σκεφτεί ακόμα (την ανανέωση συμβολαίου). Θα πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ καλό για να με κάνει να μετακινηθώ».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Αστριν Ατζάρεβιτς: «Είναι πάντα χαρά να υπάρχουν περισσότεροι Σουηδοί στην ομάδα που παίζεις, όμως θα είναι ανόητο να σχολιάσω φήμες χωρίς να ξέρω κάτι. Όμως, όλοι οι παίκτες που ενισχύουν την ομάδα είναι καλοί».

Για το πόσο τον βοήθησε η ΑΕΚ να εξελιχθεί: «Ασφάλεια με τη μπάλα, θα έλεγα ότι αυτό είναι που έχω βελτιώσει περισσότερο όσο αγωνίζομαι στην ΑΕΚ. Το αμυντικό ένστικτο το είχα και όσο αγωνιζόμουν στη Σουηδία αλλά το παιχνίδι με τη μπάλα και την αυτοπεποίθηση με τη μπάλα τα απέκτησα».

Πηγή: gazetta.gr