Μοράις: «Ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν ή όχι κόρνερ»
Ελλάδα

Μοράις: «Ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν ή όχι κόρνερ»

Ο Ζοσέ Μοράις ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ στην Τούμπα αλλά πικραμένος για την ήττα και ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή στην τελευταία φάση.

«Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα. Ακόμα και αν δεν είναι δίκαιο με βάση όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Προφανώς έχουμε πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα και να βελτιωθούμε στην ποιότητα του παιχνιδιού μας», είπε αρχικά ο προπονητής της Ενωσης και πρόσθεσε: «Σήμερα παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, μια καλή ομάδα, ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και για αυτά που έκαναν. Με λίγο περισσότερη ακρίβεια θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τη φάση του κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ στο 95′, ο Μοράις είπε «ας κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική και ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει αν η μπάλα ήταν μέσα ή όχι πριν το γκολ και στο κόρνερ που δόθηκε, το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα», για να καταλήξει: «Εχουμε χρόνο για να βελτιώσουμε πράγματα και να μειώσουμε την απόσταση από την βαθμολογία. Κάναμε καλή δουλειά, το σημείο που δεχθήκαμε τον γκολ ήταν σημείο έλλειψης συγκέντρωσης, συνήθως δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Το γκολ ήρθε από ένα κόρνερ, ο κόσμος συζητάει αν ήταν ή όχι».

Πηγή: gazzett.gr

Related posts