Π. Χριστοδούλου:”Κάθε λίγο υπήρχε παίκτης κάτω…”
Α' Κατηγορία

Π. Χριστοδούλου:”Κάθε λίγο υπήρχε παίκτης κάτω…”

Για απόδοση δικαιοσύνης μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης στη διάσκεψη τύπου του αγώνα, ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου άφησε αιχμές για τις συεχόμενες διακοπές κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οποίες επηρέασαν την ομάδα του.

Πάμπος Χριστοδούλου

«Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν κάποιες φάσεις που θα μπορούσε να μας στοιχίσει. Η ομάδα δεν ήταν αυτή που θέλω. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε, όμως στην πρώτη φάση που είχε το Ζακάκι μας έβαλε το γκολ σε ένα σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Δεν σταματάμε εδώ, σηκώνουμε κεφάλι και βλέπουμε το παιχνίδι του κυπέλλου και την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε 20 λεπτά μπάλα, κάθε λίγο υπήρχε παίκτης κάτω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά εκεί που πήγαινες να βρεις ρυθμό είχε παίκτη κάτω και τον σταματούσε».

Νικόλας Μαρτίδης

«Σήμερα οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή και στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε σε αντίθεση με την ΑΕΛ. Φάγαμε το τέρμα από κόντρα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και να βάλουμε ένα γκολ. Να ξέρουν τα παιδιά ότι αν συνεχίσουν έτσι θα χάνουν αν το θέλουν μόνο αυτοί».

Related posts