Ανόρθωση: Κόουτς πρέπει να την αλλάξεις…
Α' Κατηγορία

Ανόρθωση: Κόουτς πρέπει να την αλλάξεις…

Με μοναδική αποστολή να διορθωθούν όσα διορθώνονται συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης. Ο Αντόνιο Πούτσε, γνωρίζει πολύ καλά, πως περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν πια. Η συγκομιδή των 7 βαθμών σε 6 παιχνίδια, δεν τιμά κανένα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει η ομάδα να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και να αρχίσει να κερδίζει.

Η επιστροφή των Ερέρο και Αγκιλάρ, αλλά και του τιμωρημένου Σιβού που αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την Εθνική του, αποτελούν τα πιο δυνατά χαρτιά του Αντόνιο Πούτσε, προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί αλλαγμένη.

Η αλήθεια να λέγεται πολλοί διερωτάστε και τι θα γίνει επειδή θα επιστρέψουν τρεις ποδοσφαιριστές, που προτεραιότητα τους είναι η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Σίγουρα, με την επιστροφή αυτών των ποδοσφαιριστών, ο κόουτς θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τα μετόπισθεν και θα έχει περισσότερες επιλογές για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, για να αρχίσει να σημειώνει τέρματα, θα πρέπει ο Ισπανός τεχνικός να αρχίσει να ξεφεύγει από τις εμμονές των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Καμπρέρα είναι ο μοναδικός γκολτζής που διαθέτει αυτή η ομάδα, όσο πιο συχνά πατάει τα αντίπαλα τετράγωνα, τόσο πιο επικίνδυνος μπορεί να γίνεται. Με τον Αϊράμ να ανεβαίνει μέχρι τα τρία τέταρτα του γηπέδου, τότε οι πιθανότητες να σημειώσει τέρματα περιορίζονται. Ο Κολούνγκα κατά τη θητεία του στη Brighton, αγωνίστηκε και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Γενικότερα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις και στηρίγματα, όταν έχει παρτενέρ στην επίθεση. Όταν είναι μόνος του και ξεκομμένος, όπως φανερώθηκε στα τελευταία παιχνίδια, γίνεται εύκολη λεία για τους αντίπαλους αμυντικούς.

Άλλη μια μεγάλη ιστορία για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, ακούει στο όνομα του Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός αποτελεί ότι πιο ποιοτικό διαθέτει η Ανόρθωση στις τάξεις της. Ξέρει καντάρια μπάλα και μπορεί μάλιστα να σημειώσει και τέρματα. Ωστόσο αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο, εκτός του ότι η μπάλα δεν πηγαίνει μπροστά μένει και ο ίδιος πολύ πίσω, κάτι που τον κρατά μακριά και του στερεί τη δυνατότητα να δοκιμάζει το πόδι του από τη λεγόμενη δεύτερη γραμμή.

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια, απομένουν ακόμη 10 μέρες. Ο Αντόνιο Πούτσε, έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να προετοιμάσει την ομάδα του, να ανταπεξέλθει των συνθηκών του παιχνιδιού. Η πίεση και το να έχει το πιστόλι στο κρόταφο, είναι συνηθισμένο φαινόμενο για την Ανόρθωση και δεν αποτελεί δικαιολογία. Ας μην ξεχνάμε, μιλάμε για μια ομάδα που  τις περασμένες δεκαετίας μεσουρανούσε και αυτή η πίεση, αποτελούσε ψωμοτύρι για όλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»..

Related posts