Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μυστικό της!
Editorial

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μυστικό της!

Ιδανικό ξεκίνημα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, με την ομάδα της Λάρνακας να δείχνει ανεπηρέαστη και από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ φρόντισε με το rotation να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του και προτίθεται να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και απέναντι στον Εθνικό στο «Δασάκι», προκειμένου η ομάδα του να μην επηρεαστεί από τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει αυτό το διάστημα.

Όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι η ομάδα της Λάρνακας έχει βελτιωθεί πολύ φέτος σε έναν τομέα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στην αποκατάστασή της μετά τα παιχνίδια.

Μπορεί στο αυτί ενός οπαδού αυτό να ηχεί ως λεπτομέρεια, ωστόσο οι… άμεσα ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να επανέρχονται σωστά οι παίκτες μετά από κάθε παιχνίδι, ώστε να μην εμφανίζονται καταπονημένοι και κουρασμένοι στο επόμενο.

Στην ΑΕΚ έγιναν και εξειδικευμένες μετρήσεις στους παίκτες και διαπιστώθηκε ότι φέτος βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση, μολονότι η σεζόν ξεκίνησε νωρίτερα λόγω Ευρώπης.

Έτσι, αν και θα είναι πιο μακρά σε διάρκεια η χρονιά, δεν υπάρχει «φόβος» ότι θα κάνει κοιλιά η ομάδα. Και εντός της ΑΕΚ δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σ’ αυτό το κομμάτι, στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά από κάθε παιχνίδι. Το θεωρούν κομβικό για να μην εμφανιστούν σημάδια… σκασίματος όσο κυλούν τα παιχνίδια και φορτώνονται τα πόδια τους.

Πολλοί στέκονται σε παίκτες, σε φιλοσοφίες, σε προπονητές κτλ. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ένα από τα μυστικά της φετινής ομάδας είναι ο τρόπος αποκατάστασης των παικτών. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ