Πέντε χρόνια Balla! 

Το Βalla γιορτάζει! Γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια και σας ευχαριστεί για την προτίμηση που του/μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. 

Πάντα ανοιχτοί στις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας για να γινόμαστε καλύτεροι, σβήνουμε τα κεράκια στην πέμπτη μας τούρτα χάρη σε εσάς! Και συνεχίζουμε υποσχόμενοι ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στη συνέχεια. 

Μείνετε συντονισμένοι εδώ γιατί… η καλύτερη balla παίζεται εδώ! 

Δεν θα πούμε πολλά εμείς. Αφήσαμε άλλους να μιλήσουν για εμάς… 

Θεόδωρος Αντωνίου (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΛ): «Να δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Η ευχή μου αλλά και της επίσημης ΑΕΛ είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια πάντα με σοβαρότητα. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη». 

Ανδρέας Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου Ομόνοιας): «Χρόνια πολλά εκ μέρους της Ομόνοιας στην ιστοσελίδα σας. Ευχόμαστε να εξελίσσεστε, να βελτιώνεστε όσο περνά ο χρόνος και να προσφέρετε δημιουργικά, γιατί έχει ανάγκη ο χώρος της Αθλητικής Ενημέρωσης από σοβαρά, αντικειμενικά ΜΜΕ. Να συνεχίσετε να ακολουθείτε αυτή την οδό για πολλά χρόνια ακόμα.  Σαν Ομόνοια είμαστε δίπλα σε κάθε μέσο που λειτουργεί με αντικειμενικότητα, εγκυρότητα και διαχειρίζεται ισότιμα όλες τις ομάδες».

Κυριάκος Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΚ): «Τις καλύτερες ευχές μέσω της ΑΕΚ προς το balla.com.cy! Ευχόμαστε να συνεχιστεί η καλή μεταξύ μας συνεργασία και τα επόμενα χρόνια και σαν διαδικτυακό έντυπο να μεγαλώνει μέρα με την μέρα προσφέροντας σε όλους μας σωστή και αντικειμενική ενημέρωση». 

Νεκτάριος Πετεβίνος (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΠΟΕΛ): «Χρόνια πολλά στο Βalla. Η αξιοπιστία και η αντικειμενικότητα είναι πάντα τα πρωτογενή στοιχεία που χρειάζεται κάθε ΜΜΕ για να καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου. Όσο κρατάτε αυτό ως οδηγό τόσο θα συνοδεύεται η προσπάθεια σας με επιτυχίες».

Φανούριος Κωνσταντίνου (Εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα): «Εύχομαι στο Ballla.com.cy να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και να διατηρήσει ψηλά το επίπεδο προσφέροντας στον αναγνώστη του σωστή και αντικειμενική ενημέρωση».

Πάρης Ανδρέου (Πρόεδρος Νέας Σαλαμίνας): «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ιστοσελίδα και ελπίζω η δουλειά σας στην διαδικτυακή ενημέρωση να συνεχίσει να βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα». 

Σταύρος Δημοσθένους (Πρόεδρος Άρη): «Αυτή η πετυχημένη πορεία που έχει το balla.com.cy εύχομαι να την έχει και τα επόμενα χρόνια, να συνεχίσει την σωστή δουλειά που κάνει όσον αφορά την ενημέρωση και που αφήνει όλους τους αναγνώστες του ικανοποιημένους, και το κυριότερο να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού. Χρόνια Πολλά”.  

Κώστας Χριστοδούλου (Πρόεδρος Δόξας): «Το μέχρι τώρα δείγμα σας είναι εξαιρετικό. Δίνετε στο αναγνωστικό κοινό σωστή και αντικειμενική ενημέρωση και εύχομαι να διατηρήσετε το ψηλό επίπεδο ενημέρωσης σας και τα επόμενα χρόνια».

Λούκας Φανιέρος (Πρόεδρος Ερμή): «Να τα εκατοστίσετε και να συνεχίσετε να δίνετε ξεχωριστό χρώμα στην αθλητική ενημέρωση. Αντικειμενικά και υπεύθυνα όπως κάνατε όλα αυτά τα χρόνια».

Κίκης Φιλίππου (Πρόεδρος Εθνικού Άχνας): «Εύχομαι τα καλύτερα στο balla.com.cy να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και να έχει πάντα αντικειμενική ενημέρωση για όλες τις ομάδες και όλα τα σπορ».