Η εξομολόγηση του Αλμπέρτο Μπενίτο στο Balla (videos)!
Α' Κατηγορία

Η εξομολόγηση του Αλμπέρτο Μπενίτο στο Balla (videos)!

Οι απορίες του κόσμου της Ανόρθωσης ήταν πολλές και στο Balla προσπαθήσαμε να τις θέσουμε όλες ενώπιον του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο, στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Balla, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα αμέσως μετά τη λήξη της μεταγραφική περιόδου. Είχατε την ευκαιρία αυτή την Κυριακή να τη διαβάσετε σε τρία μέρη.

Εδώ μπορείτε να την βρείτε στην… ολοκληρωμένη της εκδοχή.

«Με εξέπληξαν περισσότερο οι φίλαθλοι».
Τη θέληση του η Ανόρθωση να είναι μέσα στις ομάδες που θα κερδίσουν την Ευρωπαϊκή τους έξοδο, εκφράζει ο Αλμπέρτο Μπενίτο στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στο Balla, στην Ειρήνη Σπυροπούλου και τον Μάριο Μυλωνά.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης, μας αναλύει τις εντυπώσεις του από την Κύπρο και τις ομάδες, ενώ εκφράζει και την έκπληξ’η του για τους φιλάθλους, για το πόσο ενημερωμένοι είναι γύρω από τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

 

«Και εγώ ως οπαδός, θα έλεγα πως η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική».
Είναι λογικό ο κόσμος να θεωρεί πως η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική δηλώνει ο Αλμπέρτο Μπενίτο στο δεύτερο μέρος της συνέντευξη που έδωσε στο Balla, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως και ο ίδιος τα ίδια θα έλεγε, μιας και θέλει να βλέπει νίκες και τέρματα, κάτι που δεν πρόσφερε μέχρι στιγμής η Ανόρθωση.
Παράλληλα, ο Αλμπέρτο Μπενίτο δίνει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα για την επιθετική δυστοκία, για τον προγραμματισμό και για το μπάτζετ της φετινής περιόδου.

 

Τι λέει ο Μπενίτο για τους Κύπριους, τον Ερέρο, τον Καλντερόν, τον Ρέινα!

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης περιέχει απαντήσεις για τους… πάντες!

 

 

 

Related posts