Τι είπε ο Πάουλο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ και κλήρωση
Europa League

Τι είπε ο Πάουλο Μπέντο για ΑΠΟΕΛ και κλήρωση

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού που τον φέρνει απέναντι (και) στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο προπονητής των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο. Δείτε τι είπε.

 

Για την κλήρωση του Europa League: «Κατ’ αρχήν αυτή τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή των αγώνων. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι να έρθουν αυτά τα παιχνίδια. Μέχρι τότε πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Το πρώτο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δύο από τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους, ο ΑΠΟΕΛ και η Αστάνα. Η Γιουνγκ Μπόις είναι δεύτερη. Θα περιμένουμε το πρόγραμμα για να δούμε ανάμεσα σε ποια παιχνίδια του πρωταθλήματος θα είναι αυτά του Europa League. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Όλοι οι αντίπαλοι αξίζουν το μέγιστο σεβασμό μας».

Για το δύσκολο ταξίδι στο Καζακστάν: «Σίγουρα μας ενδιαφέρει οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι όταν θα γίνει αυτό το ταξίδι και θα το κοιτάξουμε όταν μάθουμε την ημερομηνία, ανάμεσα σε ποιες άλλες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος θα έρθει για να κάνουμε ένα πλάνο. Οι ποδοσφαιριστές είναι μαθημένοι να ταξιδεύουν, είναι μέρος της δουλειάς τους, αλλά θα φροντίσουμε οι παίκτες μας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ταξίδι αυτό».

Για το διάστημα των δύο εβδομάδων που έχει να προετοιμάσει την ομάδα: «Είχαμε δύο εβδομάδες έως τώρα για να προετοιμαστούμε για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και έναν ξεκάθαρο στόχο να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League. Μας απομένουν 15 μέρες για να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για τη φάση των ομίλων. Μέσα σε αυτές τις μέρες θα λείπουν κάποιοι διεθνείς παίκτες, όμως εμείς θα δουλέψουμε για να περάσουμε τις ιδέες μας για το στήσιμο της ομάδας και αυτές οι 15 μέρες θα είναι πολύ σημαντικές για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε».

 

Related posts