«Παρεξηγημένες έννοιες»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Mε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τοποθετούνται για όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από παράγοντες του Απόλλωνα και της ΑΕΚ.

 

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100€ bonus.

Αναλυτικά:

Στον τόπο μας οι λέξεις αξιοπρέπεια, ήθος και σεβασμός είναι έννοιες πάρα πολύ παρεξηγημένες. Ο τελευταίος που πατά σ’αυτό τον τόπο τις χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτα χωρίς κανένα ίχνος ντροπής του τι θα ξεστομίσει το μολυσμένο του στόμα.

Για όλους εσάς κύριοι που μας ζαλίσατε εδώ και δύο εικοσιτετράωρα να σας αναφέρουμε πως, η αξιοπρέπεια,  το ήθος και ο σεβασμός δεν κερδίζονται με εντυπώσεις, δεν αγοράζονται, αλλά ούτε και απαιτούνται. Αυτά τα κερδίζεις αθόρυβα μέσα από τον βίο σου, τους αγώνες σου και την πορεία σου. Η δόξα, η αξιοπρέπεια, το ήθος και ο σεβασμός είναι οι μεγαλύτερες αρετές και τα πιο σπουδαία οφέλη που μπορείς να αποκτήσεις μέσα από την ιστορική σου αναδρομή.

Ήδη για την φετινή χρονιά που ούτε καν έχει αρχίσει βλέπουμε πως:

  1. Η αεκ λάρνακας με τα 22 χρόνια ιστορίας και τους ενός κυπέλου δήλωσε πως «ενοχλήσαμε» ποδοσφαιριστή της. Πάνω στον πανικό σας για να βγάλετε στην φόρα τον αντιΑΠΟΕΛισμό σας ξεχάσατε πως δεν πέρασαν ούτε 3 μήνες που κάνατε εσείς αυτή την κίνηση να «ενοχλήσετε» συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μας που τώρα αγωνίζεται στην ομάδα σας.
  2. Ο απόλλωνας λεμεσού με την τροπαιοθήκη τσέπης των 3 πρωταθλημάτων, 8 κυπέλλων και 2 ασπίδων που αποκαλεί τον εαυτό του ΘΡΥΛΟ μιλά για ήθος, αξιοπρέπεια την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπος τύπου φανούριος δηλώνει πως ο μεγαλόδωρος απολλωνας χάρισε 2 πρωταθλήματα στο ΑΠΟΕΛ. Αυτό δείχνει πόσο μικρού μεγέθους ομάδα είστε που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μια ήττα, εν τούτοις ευχαριστούμε φανούριε, σαν αντάλλαγμα και για να απαλύνεις το ελβετικό στραπάτσο που σε βρήκε σου κάνουμε δώρο να πανηγυρίσεις ένα τρόπαιο φιλικού χαρακτήρα της κοπ.
    Για ακόμα μια φορά θα σας αναφέρουμε πως ΘΡΥΛΟ σε κάνουν οι αγώνες σου, οι νίκες σου, οι ήττες σου, οι τίτλοι σου και όχι η τροπαιοθήκη ενός ραφιού που έχετε. Η διαχείριση μιας νίκης μα πιο πολύ μιας ήττας είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ομάδα ΘΡΥΛΟΣ αυτού του τόπου. Πως θέλετε εσείς να αποκαλείστε ομάδα ΘΡΥΛΟΣ χωρίς ιστορία, με νεοσύστατους οπαδούς και με τροπαιοθήκη που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ο ολυμπιακός Λευκωσίας.
  3. Η ανόρθωση δεν δέχτηκε να αναβληθεί ο αγώνας λόγω των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Τα 8 σας έχουν κάνει μεγάλη ζημιά. Ακόμα να συνέλθετε και ο αντιΑΠΟΕΛισμός σας μεγάλωνει κάθε μέρα επί 8 φορές.
  4. 4οι και καταϊδρωμένοι αυτοί που συνήθισαν τα τελευταία χρόνια σ’ αυτή την θέση. Μιλούν αυτοί για ήθος και αξιοπρέπεια και ζητούν παρέμβαση της φιφα και της ουεφα. Μήπως θέλετε να σας θυμίσουμε τις περιπτώσεις Πάολο Κόστα, Βακουφτσή και Παρασκευά Χρίστου; Ή μήπως να μιλήσουμε για τους κόκκινους φακέλους που γέμισαν τα γραφεία της κοπ; Ή μήπως καλύτερα θέλετε να μιλήσουμε για τις περιπτώσεις ocean tankers, “δάνεια” συνεργατικών για αποπληρωμή χρεών και τον τρόπο που περνάτε κάθε χρόνο τα κριτήρια; Ή να το πάρουμε ακόμα πιο πέρα και να μιλήσουμε για την «χρυσή» σας δεκαετία την περίοδο της εισβολής;

Για ποια αξιοπρέπεια μας μιλάτε εσείς;  Με το να ενωθείτε όλοι μαζί και να μιλάτε με λύσσα για τον αντιΑΠΟΕΛισμό που κουβαλάτε μέσα σας το μόνο που καταφέρνετε είναι να μεγαλώνετε και να γιγαντώνετε και άλλο τον ΑΠΟΕΛ μας. Δεκαετίες τώρα παίζουμε μόνοι μας εναντίον όλων σας. Αυτό μας τρελαίνει, αυτό μας εξιτάρει και γι΄ αυτό τον λόγο έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε μέχρι τώρα. Συνεχίστε να μας δυναμώνετε ακόμα μια χρονιά. Η κατάληξη θα είναι και πάλι γνωστή.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!