Συμμετοχή Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας με τους Αλέξανδρο Ζησιμίδη και Αριστοτέλη Ιωάννου, σε μια συνέχεια της προσπάθειας τους για διεκδίκιση θέσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ έχουν πάρει άλλη μια αγωνιστική και πολύτιμη εμπειρίαστο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα που έγινε στις 6-8 Μαΐου 2016στο Βραδεμβούργο της Γερμανίας.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή 6 Μαίου κέρδισαν την 4η θέση στον Προκριματικό και το απόγευμα της ίδιας μέρας, την 4η θέση στον επαναληπτικό. Την επόμενη μέρα των αγώνων, οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στον Τελικό Γ, τον οποίο κέρδισαν, κατακτόντας την 13η θέση στην συνολική κατάταξη.

Stoiximan.gr: Παίξε με 100€ bonus, Live Streaming, παιχνίδια με 0% γκανιότα και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα.

Οι αθλητές μας έχουν ήδη μεταβεί στην Αθήνα, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός αγώνας πρόκρισης των αθλητών μας είναι η Ολυμπιακή προκριματική ρεγγάτα στην Λουκέρνη στις 22-24 Μαίου 2016.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας !

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ