Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ανόρθωση: Ο Μπενίτο αποφασίζει για τους δανεικούς!
Α' Κατηγορία

Ανόρθωση: Ο Μπενίτο αποφασίζει για τους δανεικούς!

Μέσα από διάφορες αξιολογήσεις που θα κάνει αλλά και μέσα από την έκθεση την οποία θα του παραδώσει ο Νεόφυτος Λάρκου για τους παίκτες της Ανόρθωση θα αποφασίσει ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Κυρίας το μέλλον αρκετών από αυτών!

Πέραν των ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά και αυτών που ολοκληρώνεται τέλος Μαϊου ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει και για το μέλλον των δανεικών που βρίσκονται στους κυανόλευκους και αναφερόμαστε κατά κύριο λόγο για τους Τζανακάκη και Κουλούρη.

Η περίπτωση Μαρτίνες είναι εντελώς διαφορετική αφού η απόφαση έχει ήδη παρθεί και στην Ανόρθωση καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κρατήσουν τον Αργεντινό στο Παπαδόπουλός.

Όσον αφορά τους Τζανακάκη και Κουλούρη υπάρχει θετική άποψη για την αξία τους όμως το γεγονός ότι οι δυο τους θέλουν να επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν Ολύμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα κάνει το έργο Μπενίτο δύσκολο.

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100% bonus μέχρι 100€ στην πρώτη κατάθεση.

Κυρίως ο Ευθύμης Κουλούρης αφού πιστεύει πως μπορεί να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ του δικεφάλου τη νέα χρονιά με την Ανόρθωση ωστόσο να αναμένει την τελική απόφαση του ΠΑΟΚ.

Εάν θα θελήσουν να τον κρατήσουν και δεν θα υπάρξει εκ νέου δανεισμός του θα ψάξουν για άλλη καλύτερη λύση στην επίθεση αφού δεν θέλουν να τραβήξουν αρκετά την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά τον Τζανακάκη από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και εκτός απροόπτου θα δοθεί εκ νέου δανεικός  θα αποφασίσει ο Μπενίτο εάν μπορεί να βρει καλύτερο παίκτη ή αν θα εμπιστευθεί τον 24χρονο ακραίο αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ