Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Aνόρθωση: Από ζεστός μέχρι… καυτός ο Μάης
Α' Κατηγορία

Aνόρθωση: Από ζεστός μέχρι… καυτός ο Μάης

Σε ένα μήνα φωτιά μπαίνει η Ανόρθωση, μιας και τον Μάιο αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά μέτωπα και ο μήνας αναμένεται να είναι καθοριστικός για την ομάδα.

 

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100€ bonus.

Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή, μέσα στο μήνα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις γύρω από τη διοικητική δομή της ομάδας, το δυναμολόγιο και φυσικά τη στελέχωση της.

Μέσα στον Μάη, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα με το ρόστερ της ομάδας, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Θυμίζουμε πως λήγουν τα συμβόλαια των Ορλάντι, Ντλοβού, Ζοάο Βίκτορ, Σβεχλέν και Μαϊσουράτζε, όπως επίσης και ο δανεισμός των Μαρτίνες, Μανζορό, Κουλούρη και Τζανακάκη. Για τους Ορλάντι, Ντλοβού, Ζοάο Βίκτορ, Σβεχλέν υπάρχει όψιον ανανέωσης μέχρι το τέλος του μήνα.

Από εκεί και πέρα εντός του Μαΐου, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Νεόφυτος Λάρκου ήρθε για 7 παιχνίδια, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο. Σίγουρα είναι μια απόφαση, που θα παρθεί σε συνεργασία με τον Μπενίτο. Για την ώρα ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει.

Επίσης εντός του Μαΐου θα οριστεί η τακτική ετήσια συνέλευση του Συλλόγου. Είναι χρονιά εκλογική και ήδη άρχισαν να γίνονται διεργασίες. Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης εξήγγειλε την αποχώρηση του και πως ο σύλλογος κατέχει το 30%  της εταιρείας και μπορεί υπό περιστάσεις να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις της. Ήδη ακούστηκε πως ο Θέμης Βιολάρης θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα διεκδικήσει την προεδρία, ωστόσο ζυμώσεις γίνονται και από άλλες κατευθύνσεις. Το ενδεχόμενο να καταρτιστούν πέρα του ενός συνδυασμού και να έχουμε εκλογική αναμέτρηση δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Παράλληλα, μέσα στον μήνα πολύ πιθανώς να οριστεί και η συνέλευση της εταιρείας. Εκεί όπου θα γίνει μια ανασκόπηση της χρονιάς, με τους μετόχους να ενημερώνονται για τα πεπραγμένα. Ούτε εδώ μπορούμε να αποκλείσουμε να υπάρξουν εσωτερικές ανακατατάξεις, μιας και επιθυμία και στόχος ήταν να προσληφθεί εκτελεστικός πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ