Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Ανόρθωση: Μετά τους Μπενίτο και Λαϊφη… ο Μαρτίνες!
Α' Κατηγορία

Ανόρθωση: Μετά τους Μπενίτο και Λαϊφη… ο Μαρτίνες!

Ο Ισπανός Μπενίτο ανάλαβε και επίσημα τεχνικός διευθυντής στην Ανόρθωση και μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Λαϊφη αναμένεται το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της Κυρίας.

Ήδη ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ξεκίνησε την αξιολόγηση του υπάρχον υλικό και αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει συνάντηση και με το Νεόφυτο Λάρκου ώστε να του δώσει περισσότερα στοιχεία για τους παίκτες της ομάδας.

Αρκετοί παίκτες που δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους θα αποτελέσουν παρελθόν, ήδη Τζανακάκης, Κουλούρης και Μαρτίνες είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν από την στιγμή που δεν ανήκουν στην ομάδα και στην πορεία θα διαφανεί εάν θα προχωρήσουν εκ νέου σε δανεισμό τους.

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100% bonus μέχρι 100€ στην πρώτη κατάθεση.

Η παρουσία των τριών κρίνεται ικανοποιητική κυρίως όμως του Νίκολα Μαρτίνες παίκτη που η Κυρία θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια γι’ αυτό και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πετύχει τον σκοπό της.  

Φυσικά η απόφαση ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς ομάδα που ανήκει ο Αργεντινός αλλά από την στιγμή που έγινε ήδη γνωστό πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων θα διαφανεί από τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσουν εάν θα μπορέσουν να τον κρατήσουν στο Παπαδόπουλος.

Από κει και πέρα θέμα υπάρχει με Εντλοβού ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων και δεν αποκλείεται η Κυρία εάν ικανοποιηθεί οικονομικά να δώσει την συγκατάθεση της για παραχώρηση του.

Παράλληλα οι κυανόλευκοι αναμένεται να μπουν στην διαδικασία αναπροσαρμογών διασφαλίζοντας καλύτερους όρους οικονομικούς με παίκτες που θέλει να κρατήσει και τα επόμενα χρόνιά ενώ θα προχωρήσει και στη διαδικασία διακοπής συμβολαίων με παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας χρονιάς πέραν απ’ αυτών που ολοκληρώνονται.  

Όλα αυτά φυσικά θα τα αποφασίσει ο Μπενίτο έχοντας την απόλυτη στήριξη των διοικούντων για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί τα διάφορα θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ