Α. Πετρακίδης στο Balla: «Ο κόσμος να έρθει να πανηγυρίσουμε μαζί» (video)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τι θεωρεί ως το βασικό συστατικό για την επιτυχία της Ομόνοιας στην πετόσφαιρα και ποια υπόσχεση έδωσε ο ίδιος για την δική τους προσπάθεια ώστε να κρατηθεί η ομάδα στα ίδια υψηλά επίπεδα με αυτά των τελευταίων 2-3 χρόνων όπου η ομάδα κατέκτησε το 1ο της πρωτάθλημα στην ιστορία και οδεύει προς ολοταχώς προς το δεύτερο. 

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100€ bonus.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Αχιλλέας Πετρακίδης:

Α. Αντωνίου στο Balla: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι γιορτή» (video)

«Το μυστικό αυτής της ομάδας είναι πως διατήρησε τον βασικό της κορμό τα τελευταία 3-4 χρόνια, ενισχύθηκε τα τελευταία 2 χρόνια με ποιοτικού ξένους πετοσφαιριστές. Δυναμώθηκε τόσο πολύ η ομάδα και με ένα τόσο καλό κλίμα και ένα καλό προπονητικό τιμ  έφτασε σε ψηλά επίπεδα ώστε να κατακτάει το πρωτάθλημα αήττητη».

Για το τι σημαίνει γι’ αυτούς μια 2η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα γιατί πέρσι κατακτήσαμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία μας και το πρώτο ως πετοσφαιριστές της Ομόνοιας και σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε να κατακτούμε τα πρωταθλήματα μέχρι που μπορούμε θα προσπαθούμε. Για κάθε πετοσφαιριστή είναι μεγάλη ικανοποίηση να κατακτάει το πρωτάθλημα, πόσο μάλλον αν το καταφέρνει με την ομάδα της καρδιάς του».

Για το αν επηρέασε η μείωση των μπάτζετ των ομάδων τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα:

«Όπως μειώθηκε το μπάτζετ των άλλων ομάδων μειώθηκε και για την δική μας ομάδα αλλά όπως είπαμε πιο πριν ο βασικός κορμός είναι το κλειδί για την πορεία της δικής μας ομάδας. Όπου υπάρχει ο κυπριακός βασικός κορμός με ενίσχυση ξένων καλών παικτών η ομάδα μας πάντα θα βρίσκεται στις ψηλές θέσεις. Το κλειδί είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε Κύπριους πετοσφαιριστές ώστε να συνεχίσουν αυτό που αφήσαμε εμείς τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν τους αδικεί η παρουσία του κόσμου:

«Σίγουρα ζητούμε περισσότερη παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, θέλουμε να μας στηρίξει, με την βοήθεια του κόσμου θα ήταν πολύ καλύτερο το συναίσθημα για τους πετοσφαριστές να αγωνίζονται για την ομάδα. Για τους δικούς τους λόγους δεν έρχονται στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε και για το πρωτάθλημα και για τον τελικό του κυπέλλου. Για εμάς η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική και τους καλούμε να έρθουν να πανηγυρίσουμε μαζί τους τίτλους».

Για το τι να περιμένουμε από την Ομόνοια των επόμενων χρόνων:

«Η πετοσφαιρική Ομόνοια θα προσπαθήσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, να διατηρήσει τον βασικό σχεδόν κορμό της ομάδας. Τώρα αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές θα το αποφασίσει το προπονητικό τιμ. Όσο για εμάς θα δίνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση».
 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ