Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Τέσσερις τίτλοι στο Εθνικό Πρωτάθλημα για την Ελαιών
Τένις

Τέσσερις τίτλοι στο Εθνικό Πρωτάθλημα για την Ελαιών

Ελίζα Ομήρου, Ανδρέας Πέτρου (δις), Ματίγια Μάτιτς και Χρίστος Αβραάμ πήραν την 1η θέση στις κατηγορίες τους.

Τέσσερις τίτλοι και μια παρουσία σε τελικό, ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός του Ομίλου Αντισφαίρισης Ελαιών στο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου μεταξύ 25 Ιανουαρίου και 13 Φεβρουαρίου στο εθνικό κέντρο τένις στη Λευκωσία.

Στο πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν οι κορυφαίοι τενίστες στην Κύπρο σε είκοσι ηλικιακές κατηγορίες, η Ελαιών κατέκτησε τον τίτλο στο μονό στις κατηγορίες γυναικών και U14 αγοριών και στο διπλό σε U16 και U14 αγοριών, ενώ είδε αθλητή της να φτάνει στον τελικό στο διπλό ανδρών.

Η Ελίζα Ομήρου επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο χώρο των γυναικών, έστω κι αν είναι μόλις 16 ετών. Η διεθνής με την ομάδα Fed Cup πήρε τον τίτλο στο μονό γυναικών. Δύο τίτλους πανηγύρισε ο Ανδρέας Πέτρου, στο μονό και διπλό αγοριών U14, ενώ το δίδυμο Ματίγια Μάτιτς και Χρίστου Αβραάμ (ΦΩΤΟ) επικράτησε στο διπλό αγοριών U16.

Από κει και πέρα, δύο καλές παρουσίες είχε ο Έντμοντ Αϊνετζιάν, ο οποίος ενώ υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, έφτασε στον τελικό του διπλού ανδρών και πήρε την 3η θέση στο μονό ανδρών. Ο Χρίστος Αβραάμ έφτασε μέχρι την 3η θέση στο μονό U16, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα έφερε ο Ευάγγελος Τεμβριώτης στο μονό U14.

«Για άλλο ένα πρωτάθλημα οι τενίστες της ακαδημίας μας, μας έκαναν περήφανους με την απόδοση τους, αλλά και με την όλη παρουσία τους εντός και εκτός γηπέδου. Οι τίτλοι, αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αθλητών μας, απέδειξαν ότι γίνεται καλή δουλειά στον Όμιλό μας, από τον αρχιπροπονητή Φώτο Καλλία και το τιμ του», τόνισε ο πρόεδρος του Ο.Α. Ελαιών, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ