Προσωρινή αναστολή τιμωρίας σε Ρεάλ και Ατλέτικο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η επιτροπή εφέσεων της FIFA αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των τιμωριών σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης για την απαγόρευση μεταγραφών στις δύο επόμενες περιόδους.

Η FIFA τιμώρησε στις 14 Ιανουαρίου τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους με το λόγο να είναι  ο αντικανονικός τρόπος απόκτησης παικτών κάτω των 18 ετών.

Ωστόσο, η επιτροπή εφέσεων της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της τιμωρίας. Την περασμένη Δευτέρα η Ατλέτικο υπέβαλε την ένστασή της στην επιτροπή εφέσεων ζητώντας την προσωρινή αναστολή της τιμωρίας, υποστηρίζοντας ότι “ενήργησε στα πλαίσια του νόμου σε όλες τις περιπτώσεις”.

“Η επιτροπή εφέσεων της FIFA χορηγεί προσωρινή αναστολή των ποινικών κυρώσεων που επιβάλλονται από την Πειθαρχική Επιτροπή του σώματος”, αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Πηγή: Sport24.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ