Πόσα λεφτά βγάζει ο Μέσι το… δευτερόλεπτο;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Φέτος θα πάρει 22,8 εκατ. ευρώ. Του χρόνου θα κερδίσει 39,4 εκατ. ευρώ. Είναι ακόμα πιο… εξοργιστική όμως η αμοιβή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα αν υπολογιστεί ανά μέρα/λεπτό/δευτερόλεπτο. 
 

Δεν είναι είδηση ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι πλούσιος. Ούτε πως ένας κανονικός άνθρωπος χρειάζεται 450 ζωές για να βγάλει τα μισά χρήματά του. 

Ωστόσο η διαρροή των όρων του «ηγεμονικού» συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Αργεντινός σταρ με την Μπαρτσελόνα έδωσε τροφή για… ιντριγκαδόρικους υπολογισμούς. 

Διότι εντάξει, είναι απίστευτο ότι τον χρόνο κερδίζει 22,8 εκατ. ευρώ. Μοιάζει αδιανόητο ότι το… μεροκάματό του είναι 62.465 ευρώ. Φαντάζει ασύλληπτο ότι σε μια ώρα τσεπώνει 2.602 ευρώ. 

Ακόμα πιο εξοργιστικό ωστόσο από το ότι σε ένα (1) λεπτό μπαίνουν στον λογαριασμό του 43.48 ευρώ, είναι ότι για κάθε δευτερόλεπτο που εσύ διαβάζεις αυτή την είδηση το… κοντέρ γράφει 0.72 ευρώ! 
 

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!