Κωνσταντίνου: “Να μείνουμε στην εξάδα”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στην ισοπαλία της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΚ αναφέρθηκε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος έθιξε και άλλα θέματα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

«Ήταν παιγνίδι με ιδιαιτερότητες, υστέρησε σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις, η ΑΕΚ έλεγξε καλύτερα τον αγώνα, δεν ήμασταν καλοί υστερήσαμε, αλλά η ομάδα έδειξε ότι έχει μέταλλο και δεν έχασε. Εντούτοις μας έχει προβληματίσει το γεγονός ότι η ομάδα δεν έβγαλε το καλό της πρόσωπο στα δυο τελευταία παιγνίδια».

«Η κούραση, οι απουσίες, τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, οι τραυματισμοί μας έχουν επηρεάσει, αυτό δυσκολεύει και τις επιλογές του προπονητή, αυτοί είναι οι λόγοι που δεν βγάζει καλή εικόνα η ομάδα. παρά τις μέτριες παρουσίες εντούτοις δεν χάσαμε».

Για τη κόκκινη στον Μαρτσίνιακ και τα παράπονα Κρίστιανσεν: «Ήταν μια φάση, ο διαιτητής ήταν καλυμμένος από τον κανονισμό. Εφάρμοσε τους κανονισμούς, μπορούσε και κόκκινη ή και κίτρινη κάρτα». 

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Έρχεται ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τη συνέχεια. Υπάρχουν οι δυνατότητες για να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις. Θα το ξανασκεφτούμε για ενίσχυση, αν το ζητήσει ο προπονητής. Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να διατηρηθεί η ομάδα στην πρώτη εξάδα. Τα επόμενα παιγνίδια είναι καθοριστικά, μετά τις αναμετρήσεις με το ΑΠΟΕΛ».

Για ενίσχυση: «Σήμερα θα γίνει συνάντηση με τον προπονητή και τεχνικό διευθυντή και θα αποφασιστεί πως θα προχωρήσουμε. Θα δούμε αν θα προχωρήσουμε με ακραίο επιθετικό ή μεσοαμυντικό. Δεν υπάρχει θέμα με τον Στέινμπορς, θα μείνει στην ομάδα, είναι δύσκολο να βρούμε τώρα άλλο τερματοφύλακα».

Για διπλές αναμετρήσεις με το ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε τις δικές μας πιθανότητες θα τις κυνηγήσουμε. Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας, θα πάμε για να κτυπήσουμε το παιχνίδι».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ