Ποιοι κρατούν το «κλειδί» στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η έντονη κριτική και αμφισβήτηση του Πρόδρομου Πετρίδη, αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Δεν αποκλείεται όπως πληροφορούμαστε αν τα δεδομένα στην ομάδα δεν αλλάξουν προς το καλύτερο, να γενικευθεί η αμφισβήτηση και να φτάσουμε σύντομα σε μία γενική συνέλευση της εταιρείας η οποία θα πάρει θέση στο ενδεχόμενο που ο νυν πρόεδρος θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Εν όψει αυτού του ενδεχομένου, ψάξαμε και βρήκαμε το σημερινό στάτους που διέπει την εταιρεία και συγκεκριμένα ποιοι έχουν το «κλειδί» των εξελίξεων σύμφωνα πάντα με το μετοχικό τους ποσοστό.

Την τελευταία 2ετία, προέκυψαν όντως ανακατατάξεις στο μετοχικό καθεστώς, το οποίο, αυτή την στιγμή παρουσιάζει την ακόλουθη εικόνα, η οποία βασίζεται σε στοιχεία που δόθηκαν στις οικονομικές καταστάσεις για το τέλος του 2014:

Μέσω αυτών των στοιχείων ο κύριος Γιάννης Δημητρίου που αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο από μέλος του δ.σ είναι ο πρώτος σε ποσοστό μετοχών αφού αυτό ανεβαίνει στο 9.85% και ακολουθούν δύο εταιρείες που λέγεται ότι «ελέγχονται» επίσης από τον κύριο Δημητρίου (και όχι μόνο) με ποσοστό από 8.50% η κάθε μία.

Αναλυτικά, η κατάσταση με τους πέντε πρώτους κατόχους μετοχών στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Τα στοιχεία από τις οικονομικές καταστάσεις του 2014 δείχνουν ότι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» Γιάννης Δημητρίου, είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος με ποσοστό 9.85%.

1.Ιωάννης Δημητρίου 9.85%
2.Metin Enterprises Limited 8.50%
3.Kaldyn Assets Limited 8.50%
4.Αριστείδης Σακκόραφος 6.64%
5.Νέαρχος Πετρίδης 6.51%

Εδώ λοιπόν γίνεται το μεγάλο παιχνίδι για τη διοίκηση της εταιρείας. Οι πληροφορίες πάντως, λένε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεγαλομετόχων, παρά τις όποιες διαφωνίες, στηρίζει τον Πρόδρομο Πετρίδη, αλλά τα πάντα θα κριθούν σε μία πιθανή συνέλευση που λέγεται ότι θα γίνει στους επόμενους μήνες.