Κόσμος

Είσαι οπαδός της Χάντερσφιλντ; Θα έχεις την τέλεια κηδεία! (vid)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Κάθε χορηγός είναι ευπρόσδεκτος σε μια ομάδα ακόμα κι αν πρόκειται για γραφείο κηδειών…

 

Ο σπουδαίος Μπιλ Σάνκλι θήτευσε στην Χάντερσφιλντ Τάουν, η οποία αποφάσισε να προβάλει το μότο του ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα ζήτημα ζωής και θανάτου. Η συμφωνία του συλλόγου με ένα γραφείο τελετών προσφέρει στους οπαδούς της ομάδας την κηδεία τους σε φέρετρο βαμμένο στα μπλε-άσπρα και με φανέλα με νούμερο και το όνομά του πάνω σε αυτό.

 

Επιπλέον, στο πακέτο περιλαμβάνεται ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με κάρτα συλλυπητηρίων από την ομάδα, ενώ την ώρα που ο οπαδός θα οδεύει προς την τελευταία κατοικία του θα ακούγεται ο ύμος της αγαπημένης του ομάδας. Εννοείται, ότι το πακέτο προσφέρεται σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, ωστόσο εξαρτάται και από το υλικό που θα επιλεγεί για το φέρετρο (μαόνι, μασίφ ξύλο, κερασιά). Επίσης, θα μπορεί να γίνει και πληρωμή σε δόσεις.

Αν τώρα, κάποιος οπαδός δεν επιθυμεί ταφή, αλλά καύση, μπορεί να γίνει και αυτό και μάλιστα οι στάχτες του μπορούν να διασκορπιστούν πάνω από τον «Τζον Σμιθς Στέντιουμ». Παράλληλα, θα γίνει και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου την ώρα ενός αγώνα ώστε οι υπόλοιποι οπαδοί να κλάψουν τον μακαρίτη, ενώ θα υπάρχει και ο απαραίτητος επικήδειος στο match programme της ομάδας.

Δείτε και το βίντεο για να πειστείτε πως η Χάντερσφιλντ κάνει τις καλύτερες κηδείες!

 

 

Related posts