Άρης: Σημαντικό deal με τη Μπέτις!

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προέβη ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού, Σταυρος Δημοσθενους, αφού συμφωνήθηκε η σύνδεση των ακαδημιών με την Real Betis.

 

Έτσι, το  επόμενο δεκαήμερο κατεβαίνουν προπονητές των ακαδημιών της ησπανικής Μπέτις για να δούνε τις εγκαταστάσεις και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και για ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Ακόμα μία ευχάριστη είδηση είναι πως ο Άρης θα ενισχυθεί το Γενάρχη με παίκτες από τον ισπανικό σύλλογo.

 

Στα αγωνιστικά τώρα, η μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, μόνο άσχημη δεν είναι, καθώς μάλιστα έχει τρεις σερί νίκες και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν. 

 

Την αγωνιστική που πέρασε και με καλή εμφάνιση κέρδισε 2-0 την Νέα Σαλαμίνα και έκανε ακόμα ένα σημαντικό «βήμα» στην προσπάθειά του για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.Ο Εουγκέν Νεαγκόε δεν επαναπαύεται από την καλή πορεία και ετοιμάζει «πυρετωδώς» την ομάδα του για τον κρίσιμο, βαθμολογικά, αγώνα με τον Εθνικό Άχνας που έρχεται. Σε περίπτωση νίκης, θα «σκαρφαλώσει» ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία το συγκρότημα του Ρουμάνου τεχνικoυ.

Posted in Uncategorized