Συνεχίζονται οι καλές επιδόσεις στο Θαλάσσιο Σκι!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στους 17ους αγώνες θαλασσίου Σκι Michaelides Masters που διεξήχθησαν μεταξύ των 24 και 26 Οκτωβρίου 2015 στη λίμνη Καϊάφας στην Πελοπόννησο, τα νεαρά ταλέντα εντυπωσίασαν και πάλι με τις επιδόσεις τους! Nέο παγκύπριο ρεκόρ U12 στις φιγούρες της Φλωρεντίας Λοιζίδου με 2030 βαθμούς.

 

Στην κατηγορία U14 Σλάλομ την Κύπρο εκπροσώπησαν επάξια τα νεαρά ταλέντα οι Ρούλλα Παντελή, Γαβριέλλα Ιωάννου, Φλωρεντία Λοιζίδου, Στέλλα Αναστάση, Αρτεμις Κωσταντίνου, Εβελίνα Αναστάση, Γιώργος Παπακωσταντίνου και Κωσταντίνος Γιωργάλλιδης. Στην Κατηγορία U17 Σλάλομ η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από την Ιάνθη Αρμένη. Στην Κατηγορία Ανδρών Άνω των 45 Σλάλομ έλαβαν μέρος οι Στέλιος Κωσταντίνου και Σάββας Παντελή. Στα Tricks έλαβαν μέρος οι Φλωρεντία Λοιζίδου και Κωσταντίνος Γιωργαλλίδης στην κατηγορία U14 καθώς και η Ιάνθη Αρμένη στην κατηγορία U17.

 

Αξιοσημείωτα είναι το νέο παγκύπριο ρεκόρ U12 στις φιγούρες της Φλωρεντίας Λοιζίδου με 2030 βαθμούς, η 2η θέση της Ρούλλας Παντελή στην κατηγορία Slalom U14 Κοριτσιών, 2η θέση του Γιώργου Παπακωσταντίνου στην κατηγορία Slalom U14 Αγοριών, 1η θέση της Ιάνθης Αρμένη στην κατηγορία Slalom U17 Κοριτσιών, 3η θέση του Κωσταντίνου Γιωργαλλίδη στην κατηγορία Tricks U14 Αγοριών και 1η θέση της Ιάνθης Αρμένη στην κατηγορία Tricks U17 Κοριτσιών.

 

Τέλος αναφέρουμε την σπουδαία επίδοση του σκιέρ μας Γιώργου Παπακωσταντίνου με μία μπάλα στα 12 μέτρα στο Slalom Αγοριών, με την οποία αναρριχήθηκε στην 13η θέση U14 στην Γενική κατάταξη Ευρώπης & Αφρικής (ενημερωτικά το παγκύπριο ρεκόρ U14 το κατέχει ο Αντρέας Γαλίδης με 2 μπάλες στα 14 μέτρα!)

 

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και η επίδοση της νεαρής Εβελίνας Αναστάση η οποία με την επίδοση της 4/46 που πέτυχε σε αυτούς τους αγώνες ανέβηκε στην 2η θέση στη γενική κατάταξη πανκορασίδων U10 Ευρώπης & Αφρικής!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στο προπονητή τους το Μαξ. Την Ρούλα Παντελή προπονούν οι αδελφοί Χατζή.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ