Ξανά στους κορυφαίους ο Μάριος Γεωργίου

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Για άλλη μία φορά ο Πρωταθλητής Μάριος Γεωργίου βρίσκεται στους κορυφαίους του Κόσμου αφού μετά την εξαιρετική εμφάνιση του χτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κόπερ, στην Σλοβενία κατάφερε να περάσει σε δύο τελικούς Οργάνων.
 
Στο Δίζυγο με βαθμολογία 14,350 μπήκε με την 2η καλύτερη βαθμολογία στον τελικό με μεγάλες προσδοκίες για κατάκτηση ενός μεταλλίου. Στο Μονόζυγο με βαθμολογία 14,050 μπήκε στον τελικό με την 6η καλύτερη βαθμολογία όπου και εκεί οι προσδοκίες για ένα μετάλλιο είναι πολύ μεγάλες.
 
Οι Τελικοί στους οποίους θα συμμετάσχει ο Πρωταθλητής μας θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 15.00 ώρα Κύπρου.
 
Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε στα προκριματικά και ο Γιωργαλλάς Ηρόδοτος όπου κατά τη διάρκεια που εκτελούσε το πρόγραμμα του στους Κρίκους τραυματίστηκε και εγκατέλειψε την προσπάθεια του.
Τους αθλητές μας συνοδεύουν ο Εθνικός προπονητής κ. Παναγιώτης Πετρίδης και ο Διεθνής Κριτής μας κ. Ανδρέας Κούσιος.
 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΓ εύχονται στον Μάριο καλή επιτυχία στους Τελικούς και η επιστροφή του να συνοδεύεται με μετάλλια και στον Ηρόδοτο καλή ανάρρωση.
 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy