"Τρέχει" για τον αντι-Πάμπο

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην υπάρχει σπουδή για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου στην Εθνική ομάδα, αφού δεν υπάρχουν άμεσα επίσημες υποχρεώσεις, ωστόσο πρόθεση της ΚΟΠ είναι να κλείσει το θέμα άμεσα, ίσως και εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΚΟΠ επιθυμεί να μην γίνει σίριαλ το κεφάλαιο "νέος προπονητής στην Εθνική ομάδα" και ήδη έχουν αρχίσει διεργασίες για το διάδοχο του επιτυχημένου Κύπριου τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής.

Όπως έχει τονιστεί και επίσημα, η αρχική πρόθεση είναι ο νέος προπονητής να είναι επίσης Κύπριος. Μένει να φανεί μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται και θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες αν η ΚΟΠ θα επιμείνει σ' αυτή τη γραμμή. Προς το παρόν, πάντως, δεν προκύπτει διάθεση για αλλαγή πλεύσης και στροφή σε ξένο τεχνικό.

Από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου με τον Πάμπο Χριστοδούλου αναφέραμε ότι το μυαλό πολλών φιλάθλων πήγε στον Χριστάκη Χριστοφόρου που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Από πλευράς Ομοσπονδίας, ωστόσο, τηρείται σιγήν ιχθύος προς το παρόν ως προς το θέμα του αντι-Πάμπου. Αυτό που φαίνεται, όμως, είναι πως υπάρχει διάθεση το θέμα του προπονητή να κλείσει πολύ σύντομα.

 

 

 

fcbarca's picture

Ειρήνη Σπυροπούλου