Τώρα έχουν απαιτήσεις από τον Παντελή

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική για την Ανόρθωση και δεν μπόρεσε να την σώσει ούτε μέσω Κυπέλλου.

Οι φίλοι της «Κυρίας» παρά ταύτα στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους, παρά τις πολλές πίκρες που τους έδωσε αυτή τη σεζόν, και περίμεναν να τους ανταμείψει με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αντ’ αυτού βίωσαν μία βαριά ήττα από τον Απόλλωνα.

Τώρα όλα είναι διαφορετικά. Το περασμένο καλοκαίρι δεν υπήρχαν πολλοί αισιόδοξοι φίλαθλοι της ομάδας. Έβλεπαν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός χώλαινε και περίμεναν πως η ομάδα τους δύσκολα θα πετύχαινε κάτι καλό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε γκάλοπ της οπαδικής ιστοσελίδας anorthosis24.net η μεγάλη πλειοψηφία των φίλων της ομάδας έβλεπε την Ανόρθωση εκτός Ευρώπης.

Πλέον όμως έχουν απαιτήσεις. Η διοικητική αλλαγή που επιτεύχθηκε μέσα στη χρονιά έφερε αέρα αλλαγής στην ομάδα. Ο κόσμος περιμένει από τον Ανδρέα Παντελή να ξαναφτιάξει μία μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα, μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί και που να μην έχει καμία σχέση με τη φετινή. Αντιλαμβάνονται ότι τα οικονομικά μέσα δεν είναι μεγάλα, αλλά ξέρουν πως με σωστές επιλογές μπορεί να δημιουργηθεί μία πολύ καλή ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Κι αυτό περιμένουν από τη διοίκηση Παντελή αυτό το καλοκαίρι. 
 

fcbarca's picture

Ειρήνη Σπυροπούλου