Το νέο 19μελές Δ.Σ

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Έγινε χθες η καταστατική και εκλογική συνέλευση της Αλκής στο Θέατρο Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης. Όσοι επέβαλαν υποψηφιότητα εκλέγηκαν παρόλο που το καταστατικό έλεγε μόνο για παρουσία 14 ατόμων. Αυτό έγινε μετά από εισήγηση του προέδρου Άντη Λόππα.

Πέραν από τον πρόεδρο έχουν εκλεγεί επίσης οι Αντρέας Αγγελή, Γιώργος Αντωνιάδης, Παύλος Αντωνίου, Αντρέας Αριστείδου, Μάριος Αριστείδου, Άγγελος Ευαγγέλου, Πάρης Ευαγγέλου, Αντρέας Θεοδοσίου, Γιάννης Ιωάννου, Χριστάκης Κωνσταντίνου, Χρύσανθος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Μάριος Παρασκευά, Γιώργος Πτωχόπουλος, Χρίστος Τζιάμπος, Σωτήρης Σάββα, Δώρος Φαντούσης και Γιώργος Φώκου.

Επίσης, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι στις 12 Μαΐου, στην Πλατεία Αλκής στη Λάρνακα θα γίνει η φιέστα ανόδου της πρωταθλήτριας Β’ Κατηγορίας. «Όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα πρέπει να είναι εκεί. Η ομάδα χρειάζεται τη δική σας οικονομική βοήθεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη δύσκολη σεζόν που έρχεται. Προμηθευτείτε από τώρα το εισιτήριο σας. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες στο 99777685».

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy