Καλά να πάθουν: Έφυγαν απ’ το «Καμπ Νου» πριν τη λήξη και άκουσαν το 6-1… απ’ έξω! (video)

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Από τη μια είναι οδυνηρό. Από την άλλη, αυτό που έπαθαν δυο φίλοι της Μπαρτσελόνα ήταν η ΙΔΑΝΙΚΗ τιμωρία για κάθε οπαδό που χάνει την πίστη του και σηκώνεται να φύγει πριν τη λήξη του αγώνα. 
 

Είναι μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες των γηπέδων. 

Από τις κατηγορίες ανθρώπων που θέλεις να τους πιάσεις από τον γιακά και να τους ρωτήσεις «γιατί, ρε άνθρωπε, δεν μπορείς να περιμένεις πέντε λεπτά ακόμα»; 

Υπό αυτή την έννοια, δεν αξίζει καμία «συμπόνια» και καμία «συμπαράσταση» προς αυτούς τους δυο φίλους της Μπαρτσελόνα. Γιατί πήραν ακριβώς αυτό που αξίζει σε οπαδούς που χάνουν την πίστη τους ή «θέλουν να μην τους πιάσει η κίνηση» ή «ψάχνονται να αποφύγουν το στριμωξίδι». 

Δηλαδή, το να σκοράρει η ομάδα τους ένα απ’ τα ιστορικότερα γκολ του ποδοσφαίρου, να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών κι εκείνοι να κάνουν… αυτί έξω απ’ το «Καμπ Νου» την ώρα που εξηγούν σε δηλώσεις τις έφταιξε για τον αποκλεισμό! 
 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy