Τι θα κάνει ο Παντελή με Λέβι και τι με Τιμούρ;

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Έξυπνος και έμπειρος ο Ανδρέας Παντελή. Απαντά με επιχειρήματα κάθε φορά που τον ρωτάνε για το αν θα επιστρέψει ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση και δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα έχει προπονητή και μάλιστα προπονητή που κάνει καλά τη δουλειά του.

Είναι αλήθεια ότι αυτή την στιγμή δεν συζητά κανένας για να φύγει ο Λέβι. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ανορθωσιατών αγάπησε και εκτιμά τον Ισραηλινό προπονητή. Ακόμα και αυτοί που αγαπάνε τον Τιμούρ λένε πως ο Λέβι είναι καλός προπονητής.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο Λέβι θα είναι και του χρόνου αφού πέρα από την πορεία της ομάδας που βελτιώνεται έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Αν λοιπόν συνεχίσει η πορεία της ομάδας με αυτό τον τρόπο δεν θα είναι εύκολο να ανοίξει η πόρτα επιστροφής του Κετσπάγια.

Κρατάτε αυτό και θα τα ξαναπούμε στη συνέχεια. Απλά λέμε και προβλέπουμε πως αν η Ανόρθωση αποκλείσει την ΑΕΚ στο κύπελλο τότε ο Λέβι εδραιώνεται.

 Άρα λοιπόν, υπομονή για να δούμε τι θα συμβεί με αυτή την ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy