Τι φέρνει στο gaming το 2017; (video)

Embed video: 

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Εκπληκτικά γραφικά, εκατοντάδες αγωνιστικά και supercars, δεκάδες πίστες και εξαιρετικός ρεαλισμός για το Project Cars 2, το νέο παιχνίδι προσομοίωσης οδήγησης. 

Μέσα στο 2017 το Project Cars 2 έρχεται  με τον τίτλο «The ultimate driver journey», δηλαδή «το απόλυτο ταξίδι του οδηγού».

Η νέα εκδοχή σε ανάλυση 4Κ και με εξαιρετικό ρεαλισμό, έχει πλέον τα περισσότερα νέα μοντέλα σπορ, αγωνιστικών και supercar αυτοκινήτων. Συνολικά είναι διαθέσιμα περισσότερα από 160, ενώ οι πίστες και οι διαδρομές που μπορεί να επιλέξει ο οδηγός ξεπερνούν τις 60. 

Το νέο παιχνίδι είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One, καθώς και για προσωπικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάζει τις καιρικές συνθήκες, πάμπολλες ρυθμίσεις στα αυτοκίνητα και φυσικά γωνίες θέασης, επίπεδα δυσκολίας και δεκάδες άλλες παραμέτρους.

Ο ρεαλισμός των πιστών που διαθέτει το παιχνίδι είναι εντυπωσιακός και απόλυτα ενημερωμένος, ενώ για την πιστότητα στην απόδοση των αυτοκινήτων έχουν επιστρατευτεί κορυφαίοι οδηγοί αγώνων που έχουν συμβάλλει με τις γνώσεις τους.

Μαζί με το Gran Turismo Sport και το Forza 6, το Project Cars 2 είναι από τα πλέον «ψαγμένα» παιχνίδια που μπορούν να σε βάλουν στην πρίζα για πάρα πολύ καιρό, εξερευνώντας τις δυνατότητες τόσο στις επιλογές, όσο και στον ανταγωνισμό. Αναμένουμε  με προσμονή.  

Πηγή:Gazzetta.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy