Τέτοια βοήθεια καλύτερα να έλειπε (vid)

Embed video: 

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Οδηγός στην Εσθονία προσπάθησε να βοηθήσει ηλικιωμένη να διασχίσει το δρόμο αλλά, αντί γι' αυτό, την έστειλε στο νοσοκομείο.

Έίχε όλες τις καλές προθέσεις αλλά δεν ήταν καθόλου προσεκτικός. Έτσι, όταν ο οδηγός από την Εσθονία βγήκε από το αυτοκίνητό του, ένα Nissan X-Trail προηγούμενης γενιάς για να βοηθήσει μια ηλικιωμένη κυρία με πατερίτσες να δασχίσει τη διάβαση, ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο.

Το αυτοκίνητο, όσο ο οδηγός βάδιζε προς την ανήμπορη γιαγιά, κυλούσε προς το μέρος τους. Όταν το αντιλήφθηκε προσπάθησε  να το σταματήσει και, παρότι τα κατάφερε, ταυτόχρονα έσπρωξε κατά λάθος την ηλικιωμένη και την πέταξε στο έδαφος.

Καλός Σαμαρείτης μεν, αλλά εκ του αποτελέσματος εξαιρετικά επικίνδυνος λόγω της απροσεξίας του, έστειλε τελικά τη γιαγιά στο νοσοκομείο. Ευτυχώς η ηλικιωμένη κατάφερε να γλιτώσει με λίγους μώλωπες από την πτώση. Σίγουρα όμως θα αντιμετωπίζει με πολύ μεγαλύτερη φοβία στο μέλλον, οποιονδήποτε προθυμοποιηθεί να την βοηθήσει.

Πηγή:Gazzetta.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy