Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Συνεστίαση του Εθνικού Άσσιας (pics)

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/05) στο Panorio Palace υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, η Ετήσια Συνεστίαση του Εθνικού Άσσιας.

 

Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαυρής και ο Δήμαρχος της Άσσιας, Μιχαλάκης Ιωάννου.

Το παρών τους έδωσαν οι Βουλευτές Ονούφριος Κουλλά, Κυριάκος Χατζηγιάννης, Γιώργος Κάρουλλας (ΔΗΣΥ) και Μιχάλης Γιωργάλλας (ΕΥΡΩΚΟ) ως επίσης και οι Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας,  Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο πρώην προπονητής Ανδρέας Μουσκάλλης και πλήθος κόσμου από το κατεχόμενο χωριό της Μεσαορίας και την επαρχία Αμμοχώστου.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή και ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου που διατηρούν άριστες σχέσεις με το σωματείο της Άσσιας, ανταποκρίθηκαν επίσης στην πρόσκληση του συλλόγου με τον πρώην οικονομικό σύμβουλο της «Κυρίας» και νυν αντιπρόεδρο του Εθνικού Άσσιας, Σταύρο Χατζήκυριακο να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τις πιο πάνω φωτογραφίες.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy