Πώς θα είναι τα μονοθέσια της Formula1 με ονόματα και αριθμούς; (vids & pics)

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Mercedes έγινε η πρώτη ομάδα της Formula1, που προσαρμόστηκε στον ξεχωριστό αυτό κανονισμό της FIA, και παρουσίασε πώς θα είναι τα μονοθέσια με ονόματα και αριθμούς. 

Η Liberty Media θέλει να κάνει πιο ευανάγνωστα τα μονοθέσια της Formula1 για τους οπαδούς, γι' αυτό και η FIA έθεσε έναν ξεχωριστό κανονισμό ενόψει του Γκραν Πρι Ισπανίας. Αυτός λέει ότι οι ομάδες θα πρέπει ο αριθμός του κάθε οδηγού να είναι 230 χιλιοστά, καθώς και να προστεθεί το όνομα με τα αρχικά, τα οποία θα είναι 150 χιλιοστά.

Κάτι που έπραξε πρώτη η Mercedes για να δείξει πώς θα είναι τα μονοθέσια με αυτές τις... πινελιές. Τα «ασημί βέλη» ανέβασαν τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης (10/5), αυξάνοντας το μέγεθος του αριθμού στο μπροστινό μέρος και τοποθετώντας τα γράμματα στο shark fin, όπου μπήκαν και οι σημαίες.

 

 

 

 

 

Πηγή:Gazzetta.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy