Σημαντικές πληροφορίες για τα εισιτήρια Κυπέλλου με Απόλλωνα

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της Aνόρθωσης, ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα σε Λευκωσία αλλά και Λεμεσό.

Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα από τις 16:00 μέχρι και τις 19:00, όσοι αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους, θα πρέπει να περάσουν από το ΑΤΙ στη Λευκωσία και να ανταλλάξουν την προσκόμιση αγοράς της απόδειξης του εισιτηρίου με το εισιτήριο του αγώνα. Την ίδια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσουν και όσοι το πράξουν στην Λεμεσό στο «Θεμιστόκλειο» την Τρίτη και πάλι από τις 16:00 μέχρι και τις 19:00.

Όσοι δεν μπορέσουν τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες να το πράξουν, θα υπάρχει συνεργείο της ομάδας μας στο Τσίρειο στάδιο την Τετάρτη, δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα γι’ αυτό τον σκοπό. Παρακαλούμε για αποφυγή της ταλαιπωρίας την μέρα του παιχνιδιού. όπως προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από τους διάφορους χώρους σε Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό που αναφέρονται πιο πάνω.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy