ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ΚΟΠ; 

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ίσως να μην είναι μία από τα ίδια η επόμενη συνέλευση των σωματείων που ετοιμάζεται από τους «μικρούς».

 

Αυτή τη φορά, παρουσιάζονται αποφασισμένοι οι περισσότεροι πρόεδροι, όχι μόνο να διεκδικήσουν αλλά και να βρουν το δίκαιο τους και αν μάλιστα δεν βρουν για σύμμαχο την ΚΟΠ, δεν αποκλείεται ακόμα και να δούμε αλλαγή στις ισορροπίες.

Τι εννοούμε; Οι «μικροί» από την στιγμή που θα καταφέρουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν όχι απλά να ελέγξουν αλλά να ρυθμίσουν ακόμα και τη δομή της ομοσπονδίας.

Όπως μάθαμε, τα πιο βασικά θέματα της συνέλευσης που θα γίνει στη Λάρνακα και όχι στη Λευκωσία ή στη Λεμεσό θα είναι τα εξής.

1.Να γίνει επανασχεδιασμός του θέματος με τους φακέλους και ειδικά με τον τρόπο που δικαιολογείται η όποια εμπλοκή μίας ομάδας.

2.Να υποσχεθεί η ΚΟΠ ότι θα δώσει τα χρήματα που αναλογούν στο β΄γκρουπ και μάλιστα να τα δώσει αναδρομικά από προηγουμένως.

3.Να αυξηθούν οι χορηγίες της ομοσπονδίας προς τις μικρές ομάδες και να δοθούν επιπλέον κίνητρα.

4.Να γίνει επανασχεδιασμός του πρωταθλήματος, σε ότι αφορά το σύστημα διεξαγωγής του και αν είναι δυνατόν να μην συνεχίσει όπως τα τελευταία χρόνια.

Ο Σκοτεινός's picture

Ο Σκοτεινός