Πιο εύκολο από ποτέ το game streaming από το PC στο Facebook

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

την παρούσα γενιά παιχνιδιών το livestreaming και το sharing είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα είτε πρόκειται για κονσόλες, είτε για PC, χάρη στα YouTube και Twitch.  

To Facebook δεν θα μπορούσε να μείνει ατάραχο και να μην προσπαθήσει να καρπωθεί των γεγονότων.

Έτσι λοιπόν ανακοίνωσε πως θα προσφέρει νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά μέσω της πλατφόρμας Facebook Live για τους κατόχους PC και laptops προκειμένου να “stream-άρουν” video από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη και μπορούν όλοι οι χρήστες να έχουν πρόσβαση μέσω της επιλογής “Live Video”, ενώ μετά τις νέες προσθήκες θα καταστεί πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε software ή external hardware έχετε στην κατοχή σας για εγγραφή.

Το steaming του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήταν διαθέσιμο εδώ και περίπου ένα χρόνο για PC και laptops, όμως η παρουσίαση υλικού επιτρεπόταν μόνο από χρήστες συγκεκριμένων σελίδων, ενώ πλέον είναι ελεύθερη για όλους. 

 

Πηγή: enternity.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy