Πένθος για τον πρώτο φορ

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Στο πένθος η Νέα Σαλαμίνα μετά το θάνατο του Αντωνάκη Τζιουμπή, του πρώτου φορ της ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από τους «Σαλαμινομάχους»:

«Η είδηση ήρθε από μακριά ο Αντωνάκης Τζιουμπής δεν είναι μαζί μας πια ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
 ΤΟ 1949 – 1959

Σε ηλικία 86 χρόνων πέθανε σήμερα στην Αμερική ο Αντωνάκης Βραχίμης Τζουμπης. Ήταν ο πρώτος σέντερ φορ της ομάδας της Νέας Σαλαμίνας από το 1949 μέχρι το 1959. Ήταν ένας παίκτης με ξεχωριστές περγαμηνές και από τους βασικούς συντελεστές για την καθιέρωση και εδραίωση της ομάδας μας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τα αχνάρια του ακολούθησε ο μικρότερος αδελφός του, ο αείμνηστος Αντης Μυρμιδωνης. Επίσης στη Σαλαμίνα αγωνίστηκε και ο αδελφοτεχνος ο Τώνης Βραχίμης, ενώ αδελφοτεχνος του είναι και ο Φοίβος Βραχίμης διεθνής παίκτης και αρχηγός της Ανόρθωσης. Ο Τζιουμπης μετά την προσφυγιά το 1974 εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένεια στην Αμερική.

Μέχρι και την τελευταία του πνοή ενδιαφερόταν και μάθαινε τα νέα της Νέας Σαλαμίνας. Ήταν γέννημα θρέμμα Βαρωσιωτης. Αιωνία του η μνήμη. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του».
 

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy