Ήρθε γάντι η διακοπή!

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο για την Ομόνοια ήταν να μπει στην διακοπή με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, αυτό το πέτυχε και πλέον το ζητούμενο είναι να συνεχίσει με ανάλογο τρόπο προκειμένου να κάνει συνεχώς βήματα προς τον στόχο της Ευρώπης.

Μπορεί δέκα ποδοσφαιριστές να λείπουν με τις εθνικές του ομάδες όμως όλοι έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν το μυαλό από τις… σκοτούρες του πρωταθλήματος και να πάνε πιο φρέσκοι με την επανέναρξη.

Μάλιστα η Ομόνοια θα επιστρέψει γεμάτη καθώς ήρθε γάντι η διακοπή και οι τραυματίες θα μπορέσουν να αποθεραπευτούν πλήρως και να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί δίνοντας επιπλέον επιλογές στον Άκη Ιωακείμ στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μιλάμε βέβαια για τους Άρνασον, Κατελάρη και Κωνσταντινίδη. Ο πρώτος έδειξε στο λίγο που έπαιξε ότι  μπορεί αν βελτιώσει την άμυνα, ο δεύτερος ουσιαστικά αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής Ομόνοιας, ενώ ο τρίτος ήταν ο πλέον σταθερός ποδοσφαιριστής μέχρι τον τραυματισμό του. Αυτούς λοιπόν τους ποδοσφαιριστές η τεχνική ηγεσία θα τους έχει στην διάθεση της από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και εντεύθεν.

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy