Οι τιφόζι «κήδεψαν» την Ιντερ και... πήγαν για φαγητό! (vid)

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Η κατρακύλα της Ιντερ δεν έχει τέλος και οι τιφόζι έχοντας χάσει την υπομονή τους σήκωσαν λευκό πανό διαμαρτυρίας στο Meazza. «Σεζόν 2016-17, ας της κάνουμε την κηδεία».

Οι Nerrazzurri έχουν πάρει 2 βαθμούς από τα τελευταία 8 ματς, ο Στέφανο Πιόλι έγινε ο δεύτερος προπονητής που απολύεται στη σεζόν και οι τιφόζι αποφάσισαν να βάζουν πρόωρο τέλος σε μια τραγική χρονιά. «Σεζόν 2016-17, ας της κάνουμε την κηδεία» έγραφε το πανό στον αγώνα με την Σασουόλο στο Giuseppe Meazza, στον οποίο η Ιντερ έχασε 1-2. Πάνω από το μήνυμα ανέβηκε λευκό πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ σε άλλο έγραψαν «αφού βλέπουμε ότι δεν αξίζετε την υποστήριξή μας, πάμε για φαγητό». Τα πανό ήταν άπειρα από τους οπαδούς της Ιντερ, οι οποίοι αγαγνώρισαν το έργο του πρώην προπονητή. «Ευχαριστούμε Μίστερ Πιόλι, ο μοναδικός Ιντερίστα μέσα σε μια ομάδα ανάξιων και σε μια διοίκηση κομπάρσων». Σε άλλα, με στόχο τους παράγοντες έγραφε «ανάξιοι» και «διοίκηση, πετάτε που πετάτε τα εκατομμύρια, βάλτε να παίξει η Primavera και όχι αυτοί οι βλάκες». Ολα αυτά επειδή «θελουμε νίκες και οχι σκατά εμφανίσεις».

Πηγή:Gazzetta.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy