Οι αντιδράσεις των ομάδων

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Διαβάστε τις δηλώσεις μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσεις του κυπέλλου.

Σάββας Πηλακούτας(εκπρόσωπος Τύπου Ανόρθωσης): «Έχουμε μπροστά μας το εμπόδιο του Απόλλωνα, μια πολύ δυνατή ομάδα. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Για να καταφέρουμε θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου μας».

Φανούριος Κωνσταντίνου (εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα): «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το παρών μας ξανά στο τελικό και να φθάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Εύχομαι να πρυτανεύσει η αθλητοπρέπεια και να πραγματοποιηθούν δύο πολύ καλοί αγώνες».

Αντώνης Πολυβίου (εκπρόσωπος τύπου Δόξας): «Σαν σωματείο ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και όχι ο τελικός του κυπέλλου».

Βάσος Ηλιάδης (αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ): «Νομίζω για εμάς η κλήρωση ήταν το καλύτερη δυνατή, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Δόξα. Είναι σημαντικό που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Με σοβαρότητα θέλουμε αν πάρουμε την κλήρωση στον τελικό».

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy