Ο Κουτσοκούμνης «ρυθμίζει» το προπονητικό μέλλον του Πάμπου

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή για τον Πάμπο. Ότι αν έφευγε από την ΑΕΛ, δεν θα έμενε άνεργος.

 

Είχαμε μάλιστα προβλέψει ότι θα πήγαινε είτε στην Ομόνοια, είτε στην Εθνική. Επανερχόμαστε με πιο φρέσκα νέα. Καταρχήν με την Ομόνοια επιβεβαιώθηκε το σενάριο με τη συνάντηση που έκανε ο Πάμπος μαζί με τον πρόεδρο των «πρασίνων».

Συνάντηση που δεν έφερε οριστικό αποτέλεσμα επειδή ο Πάμπος περιμένει μεταξύ άλλων και πιθανή συνάντηση ή έστω βολιδοσκόπηση από την ΚΟΠ. Βασικά περιμένει να δει αν θα του ανοίξουν ξανά την πόρτα της Εθνικής, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει κατά μεγάλο βαθμό ο Κουτσοκούμνης.

Συνήθως στα θέματα ομοσπονδιακών προπονητών, είναι βαρύνουσα η θέση του προέδρου της ΚΟΠ και θα ξεκαθαρίσει σύντομα αν ο Κουτσοκούμνης θέλει να αλλάξει τον Χριστοφόρου (τον Οκτώβριο τελειώνει το συμβόλαιο του) και αν τον αλλάξει θα επιλέξει τον Πάμπο. Βασικά οι προθέσεις Κουτσοκούμνη θα κρίνουν και θα «ρυθμίσουν» το επόμενο προπονητικό βήμα του Πάμπου.

Ο Σκοτεινός's picture

Ο Σκοτεινός