Νικόλας Τσακανιάς στο Balla: «Η ΑΕΛ στηρίζεται στον κόσμο της»

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Κυπελλούχος Κύπρου στο φούτσαλ η ΑΕΛ και η επιτυχία έχει το δικό της πρωταγωνιστή! Ο αρχηγός της ομάδας Νικόλας Τσακανιάς μίλησε στο Balla για την πορεία προς τον τίτλο και τα δικά του αισθήματα.

 

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο Balla:

Νικόλα συγχαρητήρια. Είναι η πρώτη φορά που πάει αυτό το τρόπαιο στη Λεμεσό..

«Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Έγινε σωστή διαχείριση μιας ομάδας από καθαρά ερασιτεχνική παρέα που ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Το ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ανταγωνίζεται σε αυτά τα επίπεδα είναι από μόνο του επιτυχία».

Πόσο εύκολο είναι να ασχολείται κάποιος με το φούτσαλ;

«Ιδιαίτερα για εμάς τους Κύπριους που ήμασταν φέτος στην ΑΕΛ ήταν η πιο δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν χρονιές που δεν υπήρχαν οικονομικοί πόροι και παίζαμε δωρέαν. Οι περισσότεροι παίζουν για την αξιοπρέπεια και ομάδα που αγαπούν».

Τι έκανε την ΑΕΛ να ξεχωρίζει;

«Όταν έχεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην ομάδα, τότε τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Προηγουμένως ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα να έχει μ΄νοο εραστιστέχνες. Βοήθησαν πάρα πολύ τα  νεα παιδιά για να πετύχουμε ό,τι πετύχαμε».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο σας;

«Φέτος ζήσαμε το πρώτο ξεπέταγμα της ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΛ ξέρει ότι αυτή ομάδα δημιούργηθηκε με δυσκολίες και φέτος υπήρχε εσωτερική ένταση, αλλά είχαμε ψηλή απόδοση. Τον θέλουμε δίπλα μας για να μπορούμε να συνεχίσουμε με επιτυχίες και στο μέλλον».

Σαν αρχηγός τι σημαίνει για σένα αυτό το κύπελλο;

«Δεν έχει πιο ωραίο πράγμα από το να είσαι ο πρώτος αρχηγός μιας ομάδας που σηκώνει τρόπαιο. Ειδικά σαν ΑΕΛίστας. Κάποιοι κακοί διαχειρισμοί τη φετινή σεζόν που με έβρισκαν αντίθετο δημιούργησαν κάποια εμπόδια, αλλά με την κατάκτηση του τίτλου σίγουρα καλύπτονται πολλά από τα αρνητικά. Είμαι πάντα ρεαλιστής δεν μπορούμε να έχουμε προβλήματα που δεν διορθώνονται. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και στο άμεσο μέλλον για το καλό της ομάδας και για να έχουμε κι άλλες επιτυχίες».

Ποιος είναι ο επόμενος σας στόχος;

«Η ΑΕΛ δεν είναι μαθημένη στους τίτλους. Πάντα όμως οφείλει να πρωταγωνιστεί γιατί η ΑΕΛ στηρίζεται στον κόσμο της και σε κανένα πρόσωπο».

tasostheo2014@gmail.com's picture

Τάσος Θεοδώρου