Μπλεξίματα! Κυκλοφορεί sex tape του στο διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

O δεξιός μπακ της Λίβερπουλ, Ναθάνιελ Κλάιν, κατήγγειλε στις αρχές την παράνομη βιντεοσκόπησή του την ώρα που έκανε σεξ, όπως και την κυκλοφορία sex tape του στο διαδίκτυο! 
 

Stoiximan.gr: Παίξε τώρα με 100€ bonus.

Μπλεξίματα για τον Ναθάνιελ Κλάιν! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί sex tape στο οποίο πρωταγωνιστεί ο άσσος της Λίβερπουλ, ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν τον γνώριζε και έχει τραβηχτεί παρανόμως. 

Ο νεαρός Άγγλος πλάγιος μπακ και οι εκπρόσωποί του έχουν προχωρήσει σε καταγγελία, ενώ όπως αναφέρει η «Sun», ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και φοβάται μήπως η ομάδα τον τιμωρήσει χωρίς ο ίδιος να φέρει ευθύνη. 

Από την πλευρά της η αστυνομία του Μέρσεσαϊντ αναφέρει πως κάνει ότι μπορεί για να βρεθούν οι υπαίτιοι, ενώ έχουν κατεβάσει τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τον Κλάιν πρωταγωνιστή.

Πηγή:Sport-fm.gr

Balla.com.cy's picture

Balla.com.cy