Λουκάκου: «Βοήθησαν οι αποβολές της Ελλάδας»

Δημοσιεύτηκε στις:

Σούπερ αποδόσεις από το Stoiximan στα Κυπριακά ματς! Παίξε με 100€ bonus, 0% γκανιότα και περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Ρομέλου Λουκάκου στάθηκε στις αποβολές της Εθνικής μας.

Εκτός από απογοητευμένος, ο Ρομέλου Λουκάκου, στάθηκε και στις αποβολές που βοήθησαν το Βέλγιο να ισοφαρίσει.

«Είμαι λίγο απογοητευμένος. Στην έδρα μας θα πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε και δεν νικήσαμε σήμερα. Πιστεύω ότι είχαμε μία ομάδα με αρκετό ταλέντο για να κάνει τη διαφορά σε όλους τους αγώνες. Σήμερα νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός», είπε αρχικά ο επιθετικός του Βελγίου και συνέχισε:

«Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα με την είσοδο και του Μούσα (σ.σ. Ντεμπελέ), που μας έδωσε μία μικρή βοήθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο απλά, θα πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό παιχνίδι, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα υπάρξουν όλο και περισσότερες ομάδες που θα παίξουν κατ' αυτόν τον τρόπο εναντίον μας. Νομίζω ότι οι κόκκινες κάρτες μας βοήθησαν λίγο. Αν είχαν μείνει με έντεκα, θα ήταν πιο δύσκολα για μας. Ποτέ δεν αμφέβαλα για την εθνική μας ομάδα, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...».

Gazzetta.gr's picture

Gazzetta.gr